La Junta Local Fallera de Torrent ja té disponible una nova pàgina web

Una pàgina web accessible i interactiva oberta a tots els fallers i falleres de la capital de l’Horta Sud

web

 

Antonio Hidalgo Mas ha sigut el guanyador del concurs que la Junta Local va organitzar per a renovar la web

 A més, amb la nova pàgina s’inicia Camí d’un Somni 2017, on podrem conéixer dia a dia totes les candidate

La Junta Local Fallera de Torrent ja té disponible la nova pàgina web amb una interfície senzilla, accessible i interactiva que té com a principal objectiu convertir-se en un mitjà de comunicació entre la Junta Local i les falles de Torrent. El guanyador del concurs ha sigut Antonio Hidalgo Mas, un jove torrentí que ha estat treballant setmanes en la nova pàgina, que ja està disponible per a tot el qui vulga visitar-la, però que encara té espais en construcció que prompte podrem conéixer.

Amb la nova web de la Junta Local Fallera comença també una nova etapa, Camí d’un Somni 2017, la qual ens permetrà conéixer dia a dia les 22 candidates a la cort d’honor i a ser fallera major de 2017. Hui ja tenim disponibles entrevistes escrites amb dos de les candidates, que podem consultar en la web: fallesdetorrent.es

Esta pàgina la conegueren de primera mà les falleres majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó, en companyia de les seues corts d’honor, en un acte de presentació la setmana passada. A més, les 22 candidates també estigueren presents en este esdeveniment en què encetaren una nova etapa amb la nova interfície fallera.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia