Torrent viu amb fervor el Corpus Christi

Este cap de setmana s'ha celebrat el Corpus Christi

IMG_8536

 

Este cap de setmana s’ha celebrat el Corpus Christi, raó per la qual centenars de torrentins i torrentines van eixir al carrer. La celebració del Corpus començà dissabte a la nit amb el concert extraordinari que va oferir el Cercle Catòlic de Torrent a la plaça de l’Església.

 

Diumenge, el dia gran d’esta festivitat, a les 11.00 h va començar la diada amb la celebració d’una solemne eucaristia en la parròquia de l’Assumpció de la Nostra Senyora on els clavaris del Corpus 2015 van presidir la missa al peu de l’altar. En acabant de l’eucaristia, es nomenaren públicament els clavaris del Corpus 2017.

 

A la vesprada s’enramaren els carrers de murta i s’ompliren de música i de les danses tradicionals de l’U i Dos de la Llar Antoniana i dels personatges populars del Corpus Christi, com ara els arquets, pastorets, nanos, la Magrana, els cavallets, la Degolla i les betes, acompanyats pel so de la dolçaina i el tabal de la Colla de Dolçainers de Torrent.

 

Tot seguit, va començar la processó del Corpus, on un nombrós grup de xiquets i xiquetes que enguany han pres la comunió van participar amb els catequistes, membres de l’apostolat, els clavaris del Corpus, l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, Alfred Costa, en companyia d’altres membres de la corporació municipal. El Sant Grial i el calze de la Germandat del Sant Sopar, i la Custòdia van eixir en esta processó tan important per als torrentins i torrentines.

IMG_8592

IMG_8864

IMG_8675

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia