Torrent promou el valencià mitjançant les ajudes econòmiques a l’activitat comercial

Les ajudes estan destinades a comerços, empreses, serveis, indústries i professionals de Torrent

 

Mupi Ajudes Valencia

Amb la finalitat de promoure l’ús de la nostra llengua en el dia a dia i en tots els àmbits socials, l’Ajuntament de Torrent, mitjançant l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha convocat unes ajudes econòmiques a l’activitat comercial en valencià per a empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Torrent.

 

Les ajudes tenen com a objectiu promoure l’ús de la nostra llengua en l’activitat comercial, així es donaran ajudes de 400 euros, com a màxim, a la retolació en valencià interior o exterior del comerç i dels vehicles comercials, a les pàgines web que tinguen l’idioma valencià com a llengua preferent i tinguen bon nivell de qualitat tècnica i lingüística, a la publicitat en valencià –cartells, díptics o tríptics- i al material d’embalatge (bosses, paper, caixes...). Es podrà concedir una ajuda per beneficiari i any, per a cada concepte o element subvencionable.

 

Patricia Sáez, regidora de l’Àrea d’Educació i Dinamització Lingüística ha assenyalat que “amb estes iniciatives i ajudes econòmiques, el que es busca és promoure l’ús del valencià dins de l’àmbit de l’empresa i el comerç, per a arribar en un futur a la normalització lingüística de la nostra llengua en tots els àmbits socials”.

 

Els comerços torrentins interessats en estes ajudes poden sol·licitar-les fins el 18 de novembre de 2016. L’ajuda és compatible amb altres de promoció i ús del valencià. Si algún comerç, empresa, etc., necessita assessorament sobre la correcció dels textos pot adreçar-se a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià. Una vegada acabat el termini, l’órgan de valoració encarregat, es reunirà per determinar la relació definitiva de les subvencions atorgades.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia