La devoció a la Mare de Déu dels Desemparats ompli els carrers de Torrent

Nombrosos veïns i veïnes s’acostaren amb molta emoció a la patrona per a recitar-li poesies i oracions

IMG_2322

Torrent ha celebrat estos últims dies els actes de cloenda de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats després que la setmana passada hagueren de ser ajornats a causa de la pluja.

Diumenge es va celebrar la solemne processó per l’itinerari habitual i ahir a la nit la imatge de la Mare de Déu va tornar a eixir al carrer per a ser traslladada, com marca la tradició, des de la parròquia de l’Assumpció fins a la parròquia de Sant Lluís Bertran.

 

Durant el trajecte, nombrosos veïns i veïnes s’acostaren amb molta emoció a la patrona  per a recitar-li poesies i oracions alhora que una pluja de pètals queia damunt de la Mare de Déu i els seus portadors. L’alcalde Jesús Ros i un grup nombrós de la corporació municipal va ser al costat dels centenars de persones que ompliren els carrers de la nostra ciutat. En arribar la imatge a l’antic ajuntament, al carrer de Ramón y Cajal, foren les falleres majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó, la reina de l’Encontre, Carmen Verdet, i la musa de la Música, Gema Guillamón, les que li van recitar els seus versos. Finalment en aplegar a la parròquia de Sant Lluís Bertran es va disparar un castell de focs artificials per a posar punt i final a l’acte.

 

A més, des d’este matí tot el que vulga pot acostar-se a la parròquia de Sant Lluís Bertran per participar en el besamans. Per últim, l’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, junt a altres membres de la corporació municipal han participat en esta tradició que clou els actes en honor de la Mare de Déu dels Desemparats.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia