• Inicio
  • Ciencias
  • Les escoles d’estiu de Torrent proposen un ventall de possibilitats als xiquets i xiquetes de la ciutat

Les escoles d’estiu de Torrent proposen un ventall de possibilitats als xiquets i xiquetes de la ciutat

Obert el termini d’inscripció a les escoles d’estiu de Torrent

image001

Els xiquets i les xiquetes d’educació infantil i primària tindran este estiu un gran ventall d’activitats lúdiques i educatives en les escoles d’estiu municipals. Tant l’Escola d’Estiu com l’Escola d’Estiu en Anglés es faran en diferents col·legis del nostre municipi, des del 22 de juny fins al 22 de juliol, en un horari de 9.00 h a 14.00 h.

 

Les activitats ludicoeducatives, en què podran intervindre els xiquets i xiquetes de Torrent durant el seu període vacacional, estaran dirigides per monitors especialitzats i consistiran, en particular, en excursions, teatre, contacontes, jocs d’aigua, piscina, i tallers, i seran distintes per als alumnes d’infantil i primària.

 

Patricia Saéz, regidora d’Educació ha assenyalat que “la iniciativa de les escoles d’estiu està destinada a entretindre els infants amb activitats lúdiques i educatives durant el seu període vacacional, de manera que els pares puguen conciliar la vida familiar i laboral durant el mes estival de juliol i donar una solució a les necessitats de les famílies durant este període”.

 

El termini d’inscripció ja està obert i les sol·licituds poden presentar-se per la web del xiquet.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia