El projecte We’re super celebra la primera trobada a Torrent

Els participants van poder visitar el Museu Comarcal de l’Horta Sud així com la Torre, on van conèixer la història de la ciutat i del seu monument més representatiu

Visita a la Torre

 

El passat dissabte representants de cinc entitats de prestigi com són UGNG de Croàcia, ATCE Speranta Ramniceana de Romania, AKTO- Human Rigths and Democracy de Portugal, NECI de Xipre i Enligth Projects de Regne Unit realitzaren en Torrent la primera reunió transnacional del projecte We’re super.

 

We’re super és un projecte de la Fundació Horta Sud, que compta amb l'ajuda de l'Unió Europea i el programa Erasmus +. Des del projecte tracten de posar en valor tot el treball realitzat pels joves i per als joves mitjançant la creació d'una xarxa europea que potencie i enfortisca l'impacte comunitari de totes les associacions que treballen en les seues regions a través de la creació de plataformes interactives de sensibilització, estudis d'impacte, el networking i eines per a promoure la participació social.

El projecte potenciarà la visibilitat i la comunicació de les associacions beneficiàries, cinc entitats de prestigi com són UGNG de Croàcia, ATCE Speranta Ramniceana de Romania, AKTO- Human Rigths and Democracy de Portugal, NECI de Xipre i Enligth Projects de Regne Unit, generant xarxes de treball multidisciplinaris i relacions entre associacions, entitats promotores i tècnics experts que promoguen nous projectes de màxima qualitat i amb un major impacte social amb la col·laboració directa de governs locals, universitats i centenars d'associacions del camp de la joventut.

Durant 18 mesos es realitzen 3 reunions transnacionals i es prepararan els materials que asseguraran l'impacte, la visibilitat i difusió dels resultats.

La primera reunió de treball va tindre lloc el passat dissabte a la capital de l’Horta Sud on els participants van començar a treballar en aquest projecte per a aconseguir que els més joves tinguen veu en Europa. A més, els participants van poder visitar el Museu Comarcal de l’Horta Sud així com la Torre, on van conèixer la història de la ciutat i del seu monument més representatiu.

Visita al Museu Comarcal

visita torre2

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia