• Inicio
  • Cultura
  • El III Festival Primavera, Música i Solidaritat ompli de música i balls l’àgora del Parc Central

El III Festival Primavera, Música i Solidaritat ompli de música i balls l’àgora del Parc Central

Festival Primavera, Música i Solidaritat al àgora del Parc Centra

IMG_7899b

 

L’Ajuntament de Torrent a través de la delegació d’Educació, ha organitzat en col·laboració amb el Conservatori Professional de Música de Torrent i la delegació de Benestar Social, el III Festival Primavera, Música i Solidaritat al àgora del Parc Central. Es tracta d’un esdeveniment on els alumnes de diversos centres i asociacions com el Centre d’Educació Especial L´Encarnació, Squema, Torrepinos, La Unió, el Centre Ocupacional Tomás d´Osma III i el Centre Ocupacional Habilitare ABD, ADISTO i el CEIP San Juan Bautista han realitzat diferents actuacions que han fet ballar i cantar als familiars i amics que s’han acostat a gaudir del festival, a més, alguns membres del Conservatori també s’han unit a estes actuacions. Junt a tots ells han estat l’alcalde Jesús Ros acompanyat de diversos membres de la corporació gaudint d’este dia festiu en el que com a novetat este any ha participat un centre que no és d’educació especial, el CEIP San Juan Bautista, contribuint a fer este esdeveniment més inclusiu en cada edició. 

L’acte l’ha presentat al seu inici la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i ha fet la cloenda el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell. Tant Patricia com Francesc han volgut destacar en les seus intervencions el gran treball que fan els centres i asociacions presents, així com els familiars que lluiten dia a dia per millorar la vida dels més necessitats. Els encarregats de conduïr i animar la resta de l’acte han sigut David Antich (Conservatori Professional de Música de Torrent), Marina Sánchez (Adisto), Ricard Artiega (Col·legi Torre Pinos), Natalia Fochesato García i Osahon Divine Osariemen (CEIP San Juan Bautista) i Cristina Cañabate (Col·legi Squema), que han contat amb el suport de l’alcalde Jesús Ros i altres membres de la corporació municipal.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia