Presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

L’Escola Coral de Torrent va encetar l’acte amb la interpretació de dos obres musicals

IMG_9467

Ahir, a la sala d’actes de la Casa de la Cultura, va tindre lloc la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent, que va comptar amb la presència de tots els autors.

 

Per a començar la vetllada, l’Escola Coral de Torrent va interpretar Dona, Dona de S. Secunda i C. Balandras i Cantar és de Juli Hurtado, dirigits per Marta Ramírez i Tania Vega i acompanyats per Christian García al piano. Un inici d’acte molt bonic en el qual els més menuts i menudes van gaudir molt cantant per a amics i familiars.

 

Acte seguit, es va donar pas a la presentació de la mà d’Alfred Costa, regidor de l’Àrea de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals, de les quatre obres guanyadores dels Premis Literaris Ciutat de Torrent. Recordem que en la modalitat de teatre juvenil el guanyador fou Paco Romeu amb l’obra Els medis; en la modalitat de poesia juvenil, Rafael Casanova va guanyar amb Geografia de les veus; Vicent Enric Belda va ser finalista de narrativa juvenil amb Paris Blonde i, per últim, el guanyador del Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent fou Enric Lluch amb L’estranya dona mexicana.

 

A la presentació, els autors ens van fer un breu resum de les obres, la majoria són fruit d’una barreja entre ficció i realitat, que exposen al lector problemàtiques socials actuals, per a acostar-se més al públic al qual va dirigit i les seues inquietuds como a jove.

 

Demà de vesprada, l’obra d’Enric Lluch, L’estranya dona mexicana, serà llegida en públic a la plaça de les Corts Valencianes a l’activitat “Llig amb nosaltres”, una iniciativa de participació pública per al foment de la lectura en la nostra llengua que promou l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià dins de la Setmana de la Llengua que ha organitzat.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia