Diverses activitats mediambientals, culturals i esportives ompliran el cap de setmana a Torrent

Diumenge es celebra la XII Marató i la III Carrera 10Km Ciutat de Torrent

IMG_8881 (Copy)

 

Este cap de setmana l'activitat esportiva és la gran  protagonista. La  Fundació  Esportiva Municipal de Torrent organitza, diumenge de matí, la XII Marató i la III Carrera 10 Km Ciutat de Torrent. L'eixida serà des de Parc Crental a les 9.00 h en la de 10 Km i a les 9.30 h en la Mitja Marató.

 

A l’Hort de Trénor es celebrarà diumenge a partir de les 10.00 h el IV Mercat de Flors i Plantes. En uns tallers es podrà estudiar el procés de reproducció de les plantes. A més s’hi podran realitzar visites guiades i per als més menuts hi haurà jocs. L'activitat es completa amb el taller de “Flors al teu balcó”, també a l’Hort de Trénor. Es mostrarà com fer un hort a casa i com treballar amb les plantes.

 

Pel que fa a les activitats mediambientals, com cada dissabte, es celebra el Mercat d'Agricultura Ecològica i Local, amb tallers gratuïts per als més xicotets, en el Centre Ambiental El Vedat. A més, dissabte i diumenge d'11.30 h a 13.00 h hi haurà la narració del conte El meu amic Hemydactilus, una rondalla per a totes les edats que ens ensenyarà com funciona un ecosistema. Abans de començar es farà un taller.

  Per a celebrar el 400é aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, l'Associació Cultural Castella-la Manxa organitza un homenatge on hi haurà diferents interpretacions de la seua obra, així com una lectura dramatitzada. A més a més, este cap de setmana, l’Auditori de Torrent acull dos esdeveniments: dissabte a les 20.00 h, Marina, una meravellosa sarsuela que després esdevingué òpera, i, diumenge a les 19.00 h, un concert a càrrec de l'orquestra de cambra Eutherpe i Carles Marín al piano.

IMG_8914 (Copy)

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia