El bicillibres enceta les activitats de la I Setmana de la Llengua

Setmana de la Llengua en Torrent

19_Bicillibres

 

Este matí, el municipi de Torrent ha despertat ple de llibres per tots els carrers, gràcies a la iniciativa anomenada Bicillibres, promoguda per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià en col·laboració amb el Col·lectiu Soterranya que ha encetat la I Setmana de la Llengua. Esta activitat començà ahir amb un sopar de pa i porta i, després, els membres de Soterranya i tots els participants van fer camí amb les bicicletes per a omplir els carrers del municipi de Torrent amb llibres en valencià.

Del 18 al 25 d’abril, Torrent acull la I Setmana de la Llengua amb l’objectiu de promoure l’ús del valencià en tots els àmbits. L’Àrea d’Educació i Dinamització Lingüística de l’Ajuntament de Torrent, mitjançant l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià i en col·laboració amb altres associacions de Torrent, ha organitzat una setmana plena d’activitats.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia