Torrent exalça Gema Guillamón Cervera com a musa de la Música 2016

Paula Descalzo Grau i Clara Cervera Calzado, noves dames de la musa de la Música

IMG_8721b

Diumenge, Torrent va presentar i exalçar Gema Guillamón Cervera, com a musa de la Música 2016, i les seues dames, Paula Descalzo Grau i Clara Cervera Calzado, en l’Auditori de Torrent.  Este acte tan emotiu, que les protagonistes i els seus familiars van viure molt intensament, es va omplir d’amics, familiars i, naturalment,  tots els membres de la Unió Musical de Torrent que van voler ser al seu costat per donar suport a Gema en esta nova etapa.

 

L’acte va començar amb un homenatge a la musa de la Música 2015 i les seues dames i en acabant, Gema Lerma, com a musa de la Música 2015, va lliurar la banda a Gema Guillamón i li va atorgar oficialment el símbol de musa de la Música 2016. A continuació, l’alcalde Jesús Ros, que no va voler faltar a l’acte per donar tot el suport a Gema, li féu entrega de la insígnia representativa i, Juan Benavent, el president de la UMT, que va acompanyar a la musa de la Música en tot moment, féu entrega dels diplomes. Més tard, la mantenidora, que enguany és Amparo Folgado, va fer el discurs.

 

No van voler faltar tampoc a este acte Alfred Costa, regidor de l’Àrea de Cultura, i gran part de l’equip de govern. A més, va ser una acte on Gema també va rebre el suport d’una gran part de l’entramat festiu i tradicional del municipi de Torrent, ja que Noelia Peinado, fallera major, i Carmen Verdet, reina de l’Encontre, hi van estar presents.

 

Una vegada acabat l’acte d’exalçament, la Jove orquestra de la Unió Musical de Torrent va oferir als assistents un concert extraordinari en homenatge a la nova musa de la Música, Gema Guillamón Cervera.

 

IMG_8739bIMG_8839b

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia