Torrent lliura els premis del concurs d’Instagram #fallesdetorrent2016

Raul Puig Espinosa ha sigut el guanyador d’este any amb una fotografia que il•lustra tradició, sentiment i fervor El segon i tercer premi ha sigut per a Felipe Fernández Aparicio i Salvador Vilanova Sáez respectivament

Instagram2

La sala d’exposicions l’Espai de l’Edifici Metro va acollir ahir per la vesprada el lliurament de premis del concurs de fotografia amb el mòbil de les #fallesdetorrent2016. Una iniciativa que este any a comptat amb la participació de més de 500 fotografies de les que 20 van ser seleccionades com a finalistes.

Un acte que va comptar amb la presència de les Falleres Majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó junt a les seues Corts d’honor que van ser les encarregades d’otorgar els premis junt al regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa, acompanyat de la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

El jurat va estar format per professionals del món de la comunicació i l’audiovisual com Alberto Silla, Emilio Chulià, Laia Lluch i Julián León. A més, este any ha comptat també com a novetat amb la participació en el jurat de la guanyadora del concurs de falles de l’any passat, Cristina Molina.

Raul Puig Espinosa ha sigut el guanyador este any amb una fotografia que il•lustra tradició, sentiment i fervor. El segon i tercer premi ha sigut per a Felipe Fernandez Aparicio i Salvador Vilanova Sáez, respectivament.

Els premis que han obtingut han sigut: 1er premi: tauleta digital Samsung 10.1”, 2on premi: smartphone WIKO 5” i 3er premi: càmera digital NIKON.

A més, tots els finalistes van poder vore les seus obres exposades en la sala l’Espai.

Instagram ganadores

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia