Torrent fomenta el reciclatge als centres educatius

  • 30/03/2016
  • 0

El L'Ajuntament de Torrent

image002

L'Ajuntament de Torrent a través de la Regidoria de Sostenibilitat i la Regidoria d’Educació i  donades les diverses peticions per part de diferents àmbits educatius, procedirà a partir del mes d’abril a repartir una paperera de reciclatge de paper amb una capacitat de 60 litres per cada aula de cada centre escolar de la ciutat i un contenidor de 120 litres de capacitat per a replega d’envasos per cada centre educatiu, en total 24 contenidors.

Els serveis de neteja del centre són els responsables de buidar les papereres de cartró i els contenidors d’envasos disposats en els contenidors de gran capacitat existents als carrers. Si no disposen de contenidors de gran capacitat prop de l’escola preguem ho comuniquen a l’Ajuntament (departament de Medi Ambient). També es recorda als centres que no disposen, que l’Ajuntament ofereix un servei de replega de piles, paper alumini i oli de cuina a tots aquells centres que ho desitgen de forma gratuïta prèvia sol·licitud.

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia