Torrent celebra la festivitat de Sant Josep

En l’homenatge a l’escultura del Granerer s’han dedicat unes paraules a tots els fallers que treballen en l’ombra per a engrandir la festa

Dia Sant Josep1 (Copy)

Este matí, Torrent ha celebrat la tradicional missa i operació quilo en honor a Sant Josep a la parroquia que porta el seu nom. Les falleres majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó, i les corts, acompanyades per l'alcalde, Jesús Ros i el regidor de l'àrea de Cultura, Alfred Costa han presidit l’acte. Després de la missa major, s'ha fet un homenatge a l’escultura del Granerer on s’han dedicat unes paraules a tots els fallers que treballen en l’ombra per a engrandir la festa.

 Dia Sant Josep2 (Copy)

A continuació, a causa de la pluja, la mascletà a càrrec de la pirotècnia Quiles ha tingut que avançar uns minuts el seu començament. Este fet no ha sigut impediment per a que una vegada més, els torrentins queden bocabadats amb l’ultima disparada de la setmana fallera del 2016. La cremà de la falla infantil guanyadora de la secció especial, la falla infantil de Antoni Pardo serà a les 21.00 hores i la falla gran guanyadora de la secció especial, la falla Antoni Pardo a les 01.00 hores, serà el moment en que tots els fallers i falleres s’acomiadaran de les falles fins al pròxim any.

Dia Sant Josep3 (Copy)

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia