Les Falleres Majors assistixen a la tradicional visita a l’Ajuntament de Torrent

Noelia Peinado i Carla Pallardó han visitat este matí el consitori acompanyades de les seues Corts d’Honor

 

Falla colegios

Durant tot el matí han acudit a la celebració fallera de les escoles Mare de Déu del Rosari, Mont-Sió i  Pulgarcito

Com ja es tradició, les Falleres Majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó, acompanyades per les seues Corts d'Honor han acudit este matí a la visita institucional a l'Ajuntament, on ha sigut rebudes per l'alcalde, Jesús Ros, qui els ha fet entrega d'una placa commemorativa.

Falla Laura Vicuña

A més, l'acte ha servit per a donar la benvinguda a la setmana fallera i reconèixer la tasca de coordinació en matèria de seguretat que duen a terme els membres de les diferents cossos de seguretat i la brigada d'obres. En la seua representació han acudit el Intendent General de Policia Local, Agustín Millán, el comissari de la Policía Nacional, José Enrique Brisa , el jefe de Protecció Civil, Rubén Boscá, el jefe del Parc de Bombers de Torrent, Francisco Pallardó i el director de la Brigada Municipal, Juan Vidal.

Falla Monte-Sión

Al llarg de tot el matí, les Falleres Majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó acompanyades per les seues Corts d'Honor, el regidor de l'àrea de Cultura, Alfred Costa i un nodrit grup de la corporació municipal han visitat la celebració fallera de les escoles Mare de Déu del Rosari, Mont-Sió i Pulgarcito on han estat junt als escolars que han celebrat esta jornada festiva.

Visita institucional

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia